Teol.hu podcast

2024.03.27. 16:00

A jelentkezők számával együtt a minőség is nőtt

Rekordszámú hallgató jelentkezett a PTE-KPVK különböző szakjaira. Prof. Dr. Szécsi Gábor, a kar dékánja szerint eredményüket tovább színesíti, hogy idén országszerte a tavalyihoz képest kevesebben jelentkeztek a felsőoktatásba. A jelentkezők eredményei pedig évről évre javulnak.

Dahud Emil

Prof. Dr. Szécsi Gábor, a PTE-KPVK dékánja.

Fotó: MW

Az intézményvezető a Hír.FM magazinműsorában kiemelte: pécsi képzőhelyük megnyitása egyáltalán nem gyakorolt rossz hatást a szekszárdira. Mindkettő helyszínen igyekeznek a legminőségibb oktatást adni diákjaiknak. Emiatt folyamatosan korszerűsítik képzéseik tartalmát, például a tölteléktárgyak ki-, és a gyakorlatorientáltak bevezetésével. Infrastrukturális fejlesztéseik sem maradtak el, épületeiket napkollektorokkal szerelték fel.

A jövőben további újítások várhatóak a kar életében. Okosterméket alakítanának ki, és a digitális technológia minden elemét bevetnék. Tolna vármegyei kollégiumuk teljeskörű felújítására már kidolgozták a terveket, és reménykednek, hogy ezek a tervek hamarosan megvalósulhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában