Hónapok óta húzódó problémát oldott meg Móra Viktória

Ott ugyanis csőtörés történt, emiatt a betont fel kellett törni. A munka eddig nem haladt, most viszont a kormánypártok helyi önkormányzati képviselőjelöltje intézkedést kért a szakemberektől. Ennek eredményeként pedig ismét lehet közlekedni az utcában.

Bencze Péter

Tavaly október óta megoldatlan úthibát sikerült orvosolni Móra Viktória közbenjárásával. fotó: Facebook

Móra Viktória az örömteli hírt a Facebookon osztotta meg. Azt írta, valós segítséget kíván nyújtani a város 9. körzetében élőknek, ezért amikor az ott lakók megkeresték, azonnal elkezdett a régóta fennálló probléma megoldásán dolgozni.

A politikus azt is hozzátette a posztban, hogy a körzet mostani képviselője, az Éljen Szekszárd politikusa, Gulyás Róbert még csak nem is tudott arról, hogy hónapok óta nem használható egy fontos járdaszakasz.

Móra Viktória egyébként folyamatosan dolgozik Szekszárd 9. választókerületéért. Legutóbb padokkal segítette az ott élőket, korábban pedig azt oldotta meg, hogy a Baka István Általános Iskolába baj esetén könnyebben tudjanak bejutni a mentők vagy a tűzoltók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában