Ökölvívás

2024.04.10. 12:25

Öt aranyat is elhoztak Pécsől a dombóvári és a paksi bunyósok

Tíz érmet is hazahoztak a Magyar Kupa Pécsett megrendezett versenyéről a dombóvári és a paksi bokszolók.

Teol.hu

A paksiak három arany mellett két bronzot is bezsebeltek a versenyen

Fotó: Beküldött fotó

ÖKÖLVÍVÁS Ahogy azt megszokhattuk tőlük, remek teljesítményekkel öregbítették egyesületük és városuk hírnevét a baranyai vármegyeszékhelyen.
Elég komoly mezőny lépett kötelek közé, összesen 365-en adták le a nevezésüket. Az U12-es korcsoportban 56-an, a serdülők (U13-U14) között 145-en, míg a junioroknál (U15-U16) 164-en küzdöttek a helyezésekért és az érmekért. 

A dombóvári székhelyű Forgi Box Club tehetséges fiataljainak két aranyat, egy ezüstöt és két bronzot akasztottak a nyakukba. Forgács Sándor tanítványai közül ketten, Bischof Norbert és Pál Csongor a dobogó legfelső fokára állhattak fel. Lipcsei Mercédesz másodikként, Balogh Rómeó és Fehér Zalán harmadikként végzett, míg Karaszi Péter ezúttal ötödikként fejezte be a küzdelmeket. 

A Paksi SE versenyzői három aranyat és két bronzot gyűjtöttek be. Orsós Attila edző csapatából Orsós Kármen, Nyári Bence és Nyári Máté szerzett egyformán aranyérmet, Szombat Benedeknek és Nyári Dávidnak pedig bronzérem jutott. A paksiak hat versenyzővel neveztek a megmérettetésre, Zsiga Áront azonban az első napon egy betegség ágyhoz kötötte, és az orvosi vizsgálat után nem léphetett ringbe. 

A szekszárdi Unio Box Team versenyzői nem indultak ezen a versenyen, kaptuk a tájékoztatást Halász Gábortól, az egyesület elnökétől. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!