Kerékpársport

2024.05.09. 15:47

Tamásiban nagyon várják a Tour de Hongrie mezőnyét

Tamási felkészült a Tour de Hongrie mezőnyének fogadására. Porga Ferenc polgármester számolt be róla a közösségi oldalon, hogy milyen kísérőprogramokat szerveztek karaván érkezésének idejére a városba.

Teol.hu

Mint ismert, a szerdán elrajtolt verseny mezőnye a zárónapon, vasárnap érkezik majd meg Tamásiba, mégpedig déli 12 óra magasságában. 

Az ötödik szakaszon Siófok főteréről rajtol el a mezőny, s az Iregszemcse, Tamási, Nagykónyi, Dombóvár, Kaposszekcső útvonalon öt tolnai települést is érint. 
Tamásiban traktorosok formáznak majd mozgó kerékpárt, kivonul a tűzoltóság, de szenior örömtáncosok és a helyi ugrókötelesek is szórakoztatják a mezőnyre várókat.

Az első sprinthajrá a Kossuth téren lesz, itt a Tamási Bringasport Egyesület családi- és sportprogramokkal várja az érdeklődőket, nagyokat, kicsiket egyaránt. 

A várost elhagyó karavánnal a 61-es út nyugati oldalánál lehet majd együtt tekerni, aki szeretne csatlakozni, az 12.45 órára érkezzen!

A szakasz és a verseny befutója Pécsen lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!