Krimi

2024.05.05. 10:02

Megrázó fotók: három kocsi ütközött össze, két ember meghalt

Egy fiatal férfi és egy nő életét vesztette, egy idős nőt és egy gyermeket súlyos sérülésekkel kórházba vittek.

MW

Fotó: Laufer László

Három személyautó karambolozott szombat délután Szalántánál, az 58-as főút 11-es kilométerszelvényénél. Mindhárom kocsi Pécs irányába ment, amikor a legelöl haladó autó balra akart kanyarodni, de a mögötte lévő két autó már megkezdte az előzését.

Fotó: Katasztrófavédelem

Megrázó fotók: három kocsi ütközött össze, két ember meghalt 

Az ütközés során az egyik autó felborult. Két ember beszorult, őket a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a pécsi és siklósi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járműből. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat - írja a katasztrofavedelem alapjan a bama.hu.

Fotó: Katasztrófavédelem

A portálnak a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság elmondta, az egyik autó fának csapódott, az út mellett állt meg. 

A felborult autóból egy fiatal férfit és egy fiatal nőt szabadítottak ki, de életüket már nem tudták megmenteni.

A másik két autó utasait is megvizsgálták, egy idős nőt súlyos-életveszélyes sérülésekkel és egy gyermeket súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat a bama.hu-t.

Fotó: Katasztrófavédelem

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában