Celebfigyelő

2024.04.28. 14:33

Az amerikai nézők is szeretik a Petőfi-filmet

Rákay Philip szekszárdi származású médiaszemélyiség videóösszeállítást tett közzé arról, hogy hogyan vélekednek az amerikai nézők Los Angelesben és New Yorkban a Most vagy soha című filmről.

Brunner Mónika

Rákay Philip a Petőfi-film kreatív producere, forgatókönyvírója

Fotó: MW

Rákay Philip a közösségi médiában tette közzé a videót, amelyből kiderül, hogyan vélekednek az amerikai nézők Los Angelesben és New Yorkban a Petőfi-filmről. 

"Ebből a rövid videóból ez is kiderül. A New York-i Liszt Intézet igazgatója, Palotai Csenge szeretné az USA minél több városában - San Franciscóban, Bostonban és Austinban is - bemutatni a filmet, de tárgyalnak már arról, hogy Kanadában, Torontóban is legyenek vetítések" – írta a videóhoz Rákay Philip, aki kreatív producerként és forgatókönyvíróként is jegyzi az alkotást. 

Korábban a Mandinernek azt nyilatkozta, hogy a film egyetlen, a számára legfontosabb helyről kaphatja a legnagyobb elismerést: a nézőtérről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!