Celebfigyelő

2024.04.30. 15:14

Vágó Bernadett férjével kézenfogva adott közös interjút a tévében

Vágó Bernadett szekszárdi származású színésznő férjével, Miller Zoltán színésszel kézenfogva adott interjút a tévében kedden. A művészházaspár a TV2 Mokka című műsorában mesélte el, hogy Miller Zoltán két kerek évfordulót ünnepel: ötvenedik születésnapját, és hogy harminc éve van a színpadon.

Brunner Mónika

Vágó Bernadett és Miller Zoltán a színpadon is társak

Forrás: Borsonline

Miller Zoltán koncertturnéval ünnepel, számolt be erről a TV2 Mokka című műsorában a színészházaspár. 

– Szeretem nagyon, és látod, hogy ez milyen jó hatással van rá – mondta Vágó Bernadett az április harmincadikai tévéadásban. Hozzátette: örül, hogy mehet férje koncertturnéjára, nem mindegyiken van ott, hiszen ez a férjéről szól, de néha ő a meglepetés. Sztárvendégként lép fel a Miller Zoltán 50 – „Ami én vagyok” elnevezésű jubileumi élőzenei koncert előadásokon. 

A házaspár a tévéadásban megfogta egymás kezét és egy ideig kézenfogva adtak interjút. – Nem egy duettkoncertről van szó, hanem tényleg arról, hogy amikor ő ott megjelenik, annak ott egy nagy súlya lesz – mondta többek közt Miller Zoltán. – Nagyon szerencsések vagyunk, mert nekünk nagyon jó együtt dolgozni – tette hozzá Vágó Bernadett. A koncertturné következő állomása Székesfehérvár, ahol május harmadikán lépnek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!