Celebfigyelő

2024.05.09. 11:22

A Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál sztárja: Király Viktor

Indul a visszaszámlálás: Király Viktor énekes május tizennyolcadikán, szombaton este nyolc órakor lép fel Szekszárdon, a Béla király tér szabadtéri színpadán, a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 sztárvendégeként. ATV2 Mokka című műsorában drasztikus súlyvesztéséről, kapuzárási pánikról beszélt.

Brunner Mónika

Király Viktor, a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 sztárvendégeként érkezik Szekszárdra jövő hét szombaton

Fotó: Máté Krisztián

Király Viktor a május tizenhatodikától huszadikán, késő estig tartó Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 sztárvendégeként jövő héten szombaton lép fel a Béla király téri szabadtéri színpadon. Az Amerikai Egyesült Államokban, New Yorkban született énekes ismert zenész család sarja, édesapja dobosként, édesanyja énekesnőként kezdte pályafutását, Benjamin testvére is ismert énekesként, nővére, Király Linda énekesnő. 

Király Viktor a HuMen Brass Band szekszárdi zenekar fellépése és a szekszárdi piactéri The Placc Outdoor – Special Edition: Cooky, StadiumX, Táborfy program előtt ad koncertet. 

Király Viktor a TV2 Mokka szerdai adásában elmondta, hogy jelentős súlytól szabadult meg az elmúlt időszakban, de mesélt kapuzárási pánikjáról, valamint arról is, hogy meg tudták menteni a házasságukat feleségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!