Majka Zsikó Zoltánékkal fotózkodott

Zsikó Zoltán népzenész-politikus, a Tolna Vármegyei Közgyűlés alelnöke, a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ ügyvezetője családjával és Majkával készített közös fotóját tette közzé közösségi oldalán. Majka május elsején Kalocsán lépett fel a Városi Majálison.

Brunner Mónika

Majka, Zsikó-Gál Klaudia, Szekszárd jegyzője, Zsikó Zoltán, a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ ügyvezető igazgatója és a Zsikó házaspár egyik gyermeke

Forrás: Facebook / Zsikó Zoltán

Zsikó Zoltán számos közfeladatot vállaló politikus és ismert népzenész, a Zsikó Zenekar alapítója a közösségi médiában tette közzé közös fotóját, amelyen családjával és az ismert popsztárral, Majoros Péterrel, azaz Majkával látható. 

Majka május elsején lépett fel a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ eseményén, a Városi Majálison, este nyolc órától Kalocsa, az Érsekkert nagyszínpadán. Nagysikerű koncertet adott.

Zsikó Zoltán a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ ügyvezető igazgatójaként is köszönthette hazánk egyik legnagyobb sztárját. 

A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ Nonprofit Kft. létrejöttének alapvető célja, hogy városuk a Paks 2 építése, a Kalocsa–Paks Duna-híd megépülése, a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség kínálta lehetőségeket maximálisan kihasználja – szerepel többek közt a honlapjukon. 

Majkának erős kötődése van térségünkhöz, Tolna vármegyéhez, hiszen 2021-ben Szekszárdon tartotta álomesküvőjét a Bodri birtokon.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!