Köszöntés

2024.01.07. 07:19

Boldog névnapot Attila és Ramóna nevű olvasóinknak!

Ezen a napon köszönthetik fel még Artúr, Bálint, Ellina, Etele, Lucián, Melánia, Niké, Nikétás, Rajmund, Rajmunda, Valentin nevű ismerőseiket is.

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk!

Forrás: Shutterstock

Fotó:

Január hetedikén az Attilák és a Ramónák ünneplik névnapjukat. 

Attila eredete: gót eredetű; jelentése: szeretett apánk. Attila jelentése: Az Attila név nagyon érzékeny, idealista, és intuitív természetet kölcsönöz viselőjének. Könnyen fejezi ki magát a művészeten, zenén keresztül, vágyik arra, hogy másokat segíthessen. Mivel vonakodik figyelni az üzleti és gyakorlati problémákra, nehezen jut el a pénzügyi sikereknek arra a szintjére, ami kijárna neki fáradalmaiért. Sok mindent érzékel, amit nem tud megérteni, könnyen befolyásolhatják mások gondolatai, anélkül, hogy tudná, ezek mivel hatottak rá. Nagyon érzékeny és intuitív. Bár az Attila nevet viselők vágynak mások megértésére, intenzív érzelemvilágukat nehéz befolyásolni.

Ramóna eredete: germán-spanyol eredetű; jelentése: okos védelmező. Ramóna jelentése: A Ramona név olyan személyiség kialakulását támogatja, akinek igen fontosak az anyagi javak. Fontos számára, hogy ha valamire vágyik, ami megvásárolható, azt meg is vehesse, és mindenből a legjobbat szeretné. Gyorsan felmér másokat, és elhelyezi őket azon a skálán, melyet kialakított magának. Megfigyeli, hogy az adott személy hol tart az életében, ítéletét a külső jegyekre alapozza. Jó üzleti érzéke van, mindig felismeri a jó lehetőségeket, sokan fordulnak hozzá üzleti tanácsokért.

Sok boldogságot kívánunk e nevek viselőinek és mindenkinek, aki ma ünnepel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában