Köszöntés

2024.01.17. 09:09

Boldog névnapot ma Antal és Antónia nevű olvasóinknak!

Ezen a napon köszönthetik fel még Aszter, Oros, Örs, Roxána, Rozalinda nevű ismerőseiket is.

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk!

Forrás: Shutterstock

Fotó:

Január tizenhetedikén az Antalok és Antóniák ünneplik névnapjukat. 

Antal eredete: latin eredetű; jelentése: herceg, fejedelem, elöljáró. Antal jelentése: Az Antal név közvetlen, könnyed, derűs személyiség kialakulását segíti. A név viselői élvezik mások társaságát; minél többen vannak körülöttük, annál boldogabbak. Nagyvonalúak, de előfordulhat, hogy nagyvonalúságukat mások kihasználják, és olyankor is adnak, amikor az nem lenne tanácsos. Mivel nem vágynak karrierre, és pénzre csak azért van szükségük, hogy élvezzék az életet, az olyan munkákat részesítik előnyben, melyekkel egyszerűen és lehetőleg gyorsan pénzhez juthatnak.

Antónia eredete: latin eredetű; jelentése: herceg, fejedelem, elöljáró. Antónia jelentése: Az Antónia olyan személyiség kialakulását támogatja, akinek nem csak a minőség fontos, de a külcsíny is jelentős szerepet kap életében. Igyekszik mindenből a lehető legjobbhoz hozzájutni. Ugyanakkor nem szeret keményen dolgozni, igyekszik másokat rávenni, hogy kedvére tegyenek, és ajándékokkal halmozzák el. Szeret másokban jó benyomást ébreszteni, diplomatikus, és úgy tűnik megért másokat. Kiváló PR-os válhat belőle. Jó üzleti érzéke van, de hajlamos a halogatásra. Hatással vannak rá bizonyos személyek, akik esetleg hátráltatják. Bár nagyon jó tervei vannak, és meglennének a képességei céljai eléréséhez, mégsem ritka, hogy a tervek szövögetésénél nem jut tovább.

Sok boldogságot kívánunk e nevek viselőinek és mindenkinek, aki ma ünnepel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában