Köszöntés

2024.01.15. 08:04

Boldog névnapot ma Loránd és Lóránt nevű olvasóinknak!

Ezen a napon köszönthetik fel még Alfréd, Aurél, Imbert, Itala, Klarissza, Kolos, Mike, Mikeás, Mór, Móric, Roland, Sándor, Szidor, Szigfrid, Uzor, Vitus, Gujdó, Makár, Pál nevű ismerőseiket is.

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk!

Forrás: Shutterstock

Január tizenötödikén a Lorándok és Lórántok ünneplik névnapjukat. 

Loránd eredete: a Lóránt régies változata.
Lóránt eredete: germán eredetű; jelentése: dicsőség + merész. Lóránt jelentése: A Lóránt név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki igyekszik minél több időt a szabadban tölteni. Annyira kedvel a négy falon kívül lenni, hogy szerencsés olyan foglalkozást választania, melyet ott gyakorolhat. Az élet szépségének különféle megnyilvánulásai mindig ösztönzően hatnak rá, vonzzák a természet csodái. Olykor nehézségi vannak az önkifejezéssel, ez néha ahhoz vezet, hogy túl közvetlen módon ad hangot véleményének. Bár sérülékeny, ezt kevesen tudják róla, mert bántalmait magában tartja. Nagy szüksége van megértésre és elfogadásra, de ezt kevesektől kapja meg, aminek eredményeképpen sokszor hűvös és távolságtartó.

Sok boldogságot kívánunk e nevek viselőinek és mindenkinek, aki ma ünnepel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában