Köszöntés

2024.05.06. 08:31

Isten éltesse Frida és Ivett nevű olvasóinkat!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Május hatodikán a Fridák és az Ivettek ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Detre, Ditta, Eliz, Evetke, Ovidiusz, Szavéta, Tankréd, Zsóka, Friderika, Iduna, Koletta, Tamara, Amália, Judit, Ida, János nevű ismerőseiket is.

Frida eredete: német eredetű; jelentése: béke, védelem, körülkerített terület. Frida jelentése: A Frida név gyakorlatias egyéniség kialakulását segíti. Ötletei eredetiek és találékonyak. Kedveli a társasági életet. Fontos számára a megjelenése, mert vágyik mások elismerésére. Környezete megbízható, figyelmes embernek találja, magánéleti problémáikkal is sokan keresik fel. Szívesen hallgatja meg mások gondjait, és ad tanácsokat, de olykor úgy érzi, hogy kevés ideje marad önmagára.

Ivett eredete: francia eredetű; jelentése: júdeai. Ivett jelentése: Az Ivett névnek kettős hatása lehet, ugyanis viselője több területen is nagyszerű képességekkel van megáldva. Mégsem vág bele semmibe, mert túl sok mindent szeretne egyszerre megoldani. Igyekszik az egyhangúságot elkerülni, mégis könnyen átlátja a rendszereket. Szereti a rendet, és odafigyel a részletekre. Mindaddig, amíg leköti valami a figyelmét, nagyon pontos és alapos.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában