Állománynövelő telepítés

2024.05.02. 16:00

Százhúsz kiló kecsegét telepítettek a Dunába

A Tolna Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége (TOHOSZ) arra kéri a horgászokat, aki a képen látható jelölt halat fogna mindenképp jelezze feléjük!

Farkas Eszter

Százhúsz kiló kecsegét telepítettek a Duna Tolna vármegyei szakaszába (beküldött fotó)

Százhúsz kiló kecsegét telepítettek a Duna Tolna vármegyei szakaszába. A Tolna Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége (TOHOSZ) arra kéri a horgászokat, aki a képen látható jelölt halat fogna mindenképp jelezze feléjük!

„A Tolna Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége a MOHOSZ által „Állománypótlási és Fejlesztési Célelőirányzat (ÁPFE)” részeként "A kecsege állománynövelő telepítése és a fogások monitorozása a foghatóvá tétel érdekében" kiírásra került pályázatának keretében 120 kilogramm kecsege telepítéséhez nyert támogatást. A telepítés megvalósult a Duna 1493-1520 folyókilométer halgazdálkodási vízterületen. A telepített halak egyedi jelölővel lettek ellátva. Ezúton kérjük a horgásztársakat, hogy amennyiben ilyen halat sikerül fogniuk, azt jelezzék a TOHOSZ elérhetőségein.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában