Emlékérem

2024.04.20. 07:49

Biztonságunkért dolgoznak csendben, sikeresen

Tolna Megye Védelméért emlékérmet és oklevelet vehette át Sárossy Endre tűzoltó őrnagy.

Révészné Hanol Erzsébet

Sárossy Endre tűzoltó őrnagy dr. Horváth Kálmán főispántól vett át elismerést

Forrás: Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kimagasló helytállásáért rangos elismerésben részesült Sárossy Endre tűzoltó őrnagy, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Humán Szolgálatának megbízott szolgálatvezetője. A Tolna Megye Védelméért emlékérmet és oklevelet vehette át dr. Horváth Kálmán főispántól, a Tolna Vármegyei Védelmi Bizottság elnökétől, aki a biztonságunkért csendben és sikeresen dolgozókat köszöntötte a Vármegyeházán.

Sárossy Endre munkakörét a legjobb tudása szerint, felelősséggel látja el, a szolgálat teljesítésében kimagasló helytállást tanúsít – írják róla a katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján. Megbízott szolgálatvezetőként az elmúlt esztendőkben jelentős szerepet töltött be Covid-19 koronavírus-járvány kezelése, valamint az ukrán-orosz konfliktusból adódó humanitárius feladatok mindenoldalú személyügyi biztosítása terén.

Szakmai ismeretei a munkakörét meghaladóan széles körűek és átlag felettiek, melyeket folyamatosan fejleszt. Munkáját határidőre, pontosan elvégzi. A felmerülő problémák megoldásában proaktív módon, konstruktívan vesz részt, javaslatai megalapozottak.

Nagy teherbírású, a munkavégzésben célorientált, jól együttműködik a szervezeti egység minden tagjával. Jól érzékeli a problémákat, azok kezelésében megoldásközpontú. A szakterülethez szükséges érzékenységgel, illetve nagy fokú emberismerettel rendelkezik. Széles körű szakmai tudása révén, munkaköri kötelességén túl is rendszeresen segíti az egyes szervezeti elemek munkáját.

 

Kép: https://tolna.katasztrofavedelem.hu/25576/hirek/282615/elismeresben-reszesult-az-igazgatosag-fotisztje#lg=160453&slide=0

Képalá: Sárossy Endre tűzoltó őrnagy dr. Horváth Kálmán főispántól vett át elismerést

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában