Szerződéses jogviszony

2024.05.06. 11:27

Határvadászokat toboroztak Pakson

Folytatódott a rendőrség toborzási tevékenysége vármegyénkben.

Révészné Hanol Erzsébet

Forrás: police.hu

A Tolna vármegyei egyenruhások folyamatosan toborozzák a határvadászokat. A Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe való jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról adnak tájékoztatást. A napokban a paksi piacon osztottak szórólapokat az érdeklődőknek. A határvadászképzéssel kapcsolatban online is lehet informálódni.

A Legyél Te is Rendőr és a Tolna vármegyei rendőrség Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással. Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást.

Elektronikus úton, a [email protected] címen lehet érdeklődni. Továbbá a rendőrség új online felületén, a www.karrier.police.hu oldalon lehet tájékozódni és a városi rendőrkapitányságokon is lehet információt kérni.

Hétfőn Pakson volt toborzás, szerdán Bonyhádon és Dombóváron, csütörtökön Tamásiban, pénteken pedig Simontornyán várják a határvadász munka iránt érdeklődőket az egyenruhások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában