Baleset

2024.05.10. 16:23

Hiába küzdöttek a sofőr életéért a mentők Szedresnél

Életét vesztette annak a furgonnak vezetője, aki járművével kamionnak ütközött péntek délelőtt a 63-as számú főút és a 631-es számú út kereszteződésében – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Fotó: Tóth Imre

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset történt május 10-én nem sokkal délelőtt fél tizenegy előtt a 63-as főút és a 631-es út kereszteződésében. Egy furgon vezetője közlekedett a 63-as főúton, amikor a kereszteződésben a STOP tábla jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, és nekiütközött a védett úton közlekedő kamionnak. 

A furgonba beszorult egy ember. Őt a paksi és szekszárdi hivatásos tűzoltók szabadították ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A balesetet követően a mentők órákig küzdöttek a furgon sofőrjének életéért, de olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták. A rendőri intézkedés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában