Tűzoltók

2024.05.04. 15:12

Szirénák hangjától zengett Bonyhád

Fennállása százötvenedik évfordulóját ünnepli idén a Bonyhádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, így ebben az évben a város volt a vármegyei Flórián nap házigazdája.

Révészné Hanol Erzsébet

Szirénák hangjától zengett szombaton délelőtt Bonyhád belvárosa. Ott rendezték ugyanis a Tolna vármegyei Flórián napot annak apropóján, hogy idén 150 éves a város önkéntes tűzoltó egyesülete, a program egyik leglátványosabb eleme pedig a tűzoltóautók felvonulása volt. A menetben a helyi lánglovagok mellett a vármegye más településeiről érkezett önkéntes tűzoltók képviseltették magukat.

Kiállítás is nyílt a jeles évfordulóhoz kapcsolódóan, illetve a művelődési központban tartott ünnepi állománygyűlésen elismeréseket adtak át. Ezzel egy időben az intézmény mögötti parkban füstsátorban tehették próbára bátorságukat a civil érdeklődők, míg a tűzmegelőzési bizottság standjánál ismereteiket bővíthették.

A részletes tudósítást itt találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában