Játékos délután

2023.03.11. 09:30

Csapatépítőt tartottak az MCC-ben

Játékos délután, csapatépítés volt nemrégiben a Mathias Corvinus Collegium szekszárdi képzési központjában.

Szepesi László

Csapatépítőt tartottak a Mathias Corvinus Collegium szekszárdi képzési központjában

Fotó: Kiss Albert

A téli felvételt követően újabb negyedszáz diák csatlakozott, s velük kilencvenre nőtt az MCC itteni középiskolás közössége.

Böröcz Máté, az MCC szekszárdi vezetője elmondta, a tehetséggondozó tevékenység mellett igyekeznek a szabadidő hasznos eltöltésére alkalmas programokat is szervezni a diákoknak, mint ez a felvételit követő csapatépítő. Harminc diák részvételével Kállai Ákos színházpedagógus csapatot összekovácsoló játékos másfél órát tartott a régi és az új diákoknak.

A következő időszakban a tehetséggondozó tevékenység lesz a hangsúlyosabb. Constantinovits Milán, az MCC szakmai főigazgató-helyettese versírás szerelem és depresszió címmel workshopot tart majd a diákoknak, lesz beszédtechnika fejlesztés, pszichológiai témájú előadások, és Zsidi Zsófia az MCC vezető oktatója arról beszél majd, mi viszi rá az embert a kegyetlenségre, de lesz problémamegoldó program, vitaakadémia is, amikor a demokratikus vitázás alapjait igyekeznek megtanítani a diákoknak.

A csütörtöki csapatépítőn Kállai Ákossal, a szegedi színház pedagógusával ismerkedtek a vármegye településeiről érkezett tehetséges középiskolások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában