Böröcz Máté a Fidesz-KDNP jelöltje Szekszárd 3-as választókerületében

Böröcz Máté a Fidesz-KDNP jelöltje Szekszárd 3-as választókerületében – közölte Berlinger Attila, a kormánypártok helyi polgármesterjelöltje a Facebookon.

Bencze Péter

Berlinger Attila azt írta: „örömmel mutatom be a Fidesz-KDNP színeiben a 3. számú választókerület új, fiatal képviselőjelöltjét, Böröcz Mátét, aki a Bottyán-hegyen nőtt fel, s nevelkedett.

Berlinger Attila (b) és Böröcz Máté. Fotó: Makovics Kornel

Elkötelezett lokálpatrióta, közösségi ember, civil városépítő, aki már számos jó ügyet karolt fel egyesületével, hogy Szekszárd terei zöldebbek, közösségi helyszínei emberibbek, lakói pedig boldogabbak legyenek.

Sokan a Mathias Corvinus Collegium képviselet-vezetőjeként ismerik; a fiatal korosztály és a családok a népszerű ifjúsági tehetséggondozás révén, a nagyközönség – beleértve az idősebbeket – a szellemi műhelyben folyó szakmai előadások miatt.“

Berlinger Attila úgy zárja a bejegyzést: „Kérem támogassák jelöltségét, elképzeléseit, hogy együtt újra fejlődésnek indíthassuk Szekszárdot!“

Amint arról korábban beszámoltunk Gréczy-Félegyházi Gyöngyvér a 1-es körzet kormánypáti jelöltje Szekszárdon. 

Koller Tamást pedig a 2. választókerületben indítják a kormánypártok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában