TV-ajánló

2024.04.18. 15:44

A férjem talán egy szexuális bűnöző?

Brunner Mónika

A kép illusztráció.

A gyanú árnyékában című magyar sorozatban egészen elképesztő élethelyzetekkel találkozunk. Ha ezek az élethelyzetek a valóságban velünk is megtörténnek, már van is mintánk arra, hogyan oldjuk meg a nehézségeket. A férjem talán egy szexuális bűnöző? című epizód Szigetszentmiklóson játszódik. A házaspár neve Dalma és Tamás, a feleség utazási irodában dolgozik, a férj egy autószalonban. Nyolc éve házasok. Boldog életük azonban pillanatok alatt szertefoszlik, amikor a férjet egy céges buli után őrizetbe veszik, és meggyanúsítják azzal, hogy megerőszakolta a kolléganőjét. 
És milyen az élet? DNS-vizsgálat bizonyítja, hogy valóban volt a férj és annak kolléganője közt szexuális kapcsolat. A férj azt állítja, hogy csak egyéjszakás kaland történt, mindössze egyszer lépett félre, és tagadja a nemi erőszakot. 

Mint ismert, házasságban már egyetlen félrelépés is válással végződhet. A kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatokban nincs helye harmadik félnek. A hűtlenséget nem mindig képes megbocsátani a megcsalt fél. Épp ezért igyekezni kell óvni és védeni azt az egységet, amely békét és harmóniát teremt.

A gyanú árnyékában/A férjem talán egy szexuális bűnöző?, magyar dokureality-sorozat, 137. rész, Sorozat Klub, 23.30. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában