Biztonságosabb lett a közlekedés a képviselő körzetében

Újabb fontos fejlesztésről számolt be Szollár Zoltán Szekszárd 4. választókerületében. Az önkormányzati képviselő közbenjárásának köszönhetően ezúttal a Kadarka és az Előhegyi utcák kereszteződéséhez került ki egy új forgalmi tükör.

Bencze Péter

„Egy újabb közlekedési elágazás, csomópont lett biztonságosabb a 4-es körzet sarkán. A Kadarka utca és az Előhegyi utca torkolatánál került kihelyezésre egy biztonságos közlekedést segítő tükör.“ – így kezdte a fejlesztésről szóló bejegyzését Szollár Zoltán a Facebookon. 

Sokkal biztonságosabb lett a közlekedés Szekszárdon, a Kadarka utcában. Fotó: Mártonfai Dénes

A képviselő azt írta, a Kadarka utcát rendkívül sok autós használja "egérútnak", az ugyanis párhuzamos a főúttal, vagyis a Rákóczi utcával. Eddig azok, akik a Kadarkára az Előhegyi utcáról próbáltak kijutni, csak rendkívül óvatosan tudták ezt megtenni, mostantól viszont az érintett szakasz sokkal biztonságosabb lett.

Szollár Zoltán a posztban azt is közölte, köszöni a polgármesteri hivatal munkatársainak, hogy a kérését követően gyorsan intézkedtek. A városháza szakemberei pedig azt kérik a közlekedőktől, hogy haladjanak minden esetben szabályosan, és óvatosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában