Elsőként adták le az induláshoz szükséges ajánlásokat a Fidesz-KDNP jelöltjei Pakson

Pár óra alatt sikerült összeszedni mind a képviselőjelöltek számára, mind a polgármester számára a jelöltséghez szükséges aláírásokat – jelentette be Szabó Péter a napokban, az ajánlóívek leadásakor, hozzátéve, köszöni a lakosságnak azt a komoly támogatást, amit az aláírások összegyűjtésekor tapasztaltak.

Gazsó Rita

A Fidesz-KDNP paksi polgármesterjelöltje azt mondta, hogy pozitív tartalmú és hangulatú kampányt terveznek folytatni és szeretnék megvalósítani azokat a városfejlesztési terveket, amelyekre 40 milliárd forintot biztosít egy előterjesztés alapján Magyarország kormánya – írta a TelePaks.

Fotó: Telepaks

– A Paks II. projekthez kapcsolóan nagyon sok mindent megvalósítottunk már az elmúlt ciklusban, és folytatni szeretnénk ezt a munkát. A 40 milliárdos csomagban szerepel a Csengey központ teljes körű felújítása, a főutca faltól falig történő rekonstrukciója a Kereszt utcától a hatos útig. Ezen kívül számos milliós, több tízmilliós nagyságrendű fejlesztéseket fogunk megvalósítani az elkövetkezendő három-öt évben – összegzett Szabó Péter. 

Kiemelte, hogy a fórumokon és személyes találkozókon is számít a lakosság véleményére és mivel Pakson él, bárhol találkozik a választókkal, akár az üzletekben, az utcán vagy valamilyen rendezvényen, mindenkinek szívesen áll a rendelkezésére. – A személyes kapcsolattartást nagyon fontosnak tartjuk. Nem fogunk tolakodni, de mivel kíváncsiak vagyunk a lakosság véleményére, ezért a képviselőjelöltek is felkeresik a körzetükben lakó paksiakat, hogy felmérjék az igényeket, kéréseket. Közösen kell dolgoznunk városunk további fejlődéséért – emelte ki Szabó Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában