Kevés a hely?

2024.04.07. 13:00

Felülvizsgálná a szekszárdi parkolási rendszert Berlinger Attila

Megtalálják a módját annak, hogy aki Szekszárdon él vagy dolgozik, hogy az eddigieknél könnyebb módon találjon a városban parkolóhelyet – erről egy, a Facebookra feltöltött videóban beszélt Berlinger Attila. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szerint a mostaninál több százzal több parkolóra lenne szükség a városban.

Bencze Péter

Megoldaná a parkolási gondokat Berlinger Attila Szekszárdon

Fotó: Makovics Kornél

„Számos olyan helyzet érint minket a mindennapokban, ami évek óta megoldásra vár. A parkolási helyzet mindenkinek nehézséget okoz.“ – ezekkel a mondatokkal kezdte új videóját Berlinger Attila. A politikus az anyagban arról beszélt, Szekszárdon nagyságrendileg nagyjából 5000 parkoló van, ennél viszont jóval többre lenne szükség. Ezért – amint a polgármesterjelölt fogalmazott – a következő időszakban feltérképezik a gócpontokat, és megkeresik annak a megoldását, „hogy bárki, aki a városba érkezik, vagy itt dolgozik, itt él, kényelmesebb és könnyebb módon találjon megfelelő parkolóhelyet.“

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában