Kitüntetéseket adtak át

2024.05.10. 09:45

A közbiztonság és a sport terén kiemelkedő hölgyeket díjaztak

Átadták a Paks Város Közbiztonságáért és a Paks Város Sportjáért díjakat. Előbbit dr. Schütz Judit rendőr alezredes, utóbbit Janóczkiné Kiszli Vanda vehette át.

Révészné Hanol Erzsébet

Forrás: Telepaks/Facebook

Kitüntetéseket adtak át nemrégiben Pakson. – E két díj és a mögötte álló munka látszólag igen távol áll egymástól. Azonban, ha a város mindennapi életének szövetébe helyezzük, és egy közel húszezres lélekszámú város életének részeként szemléljük, akkor kiderül, hogy e területek sikeressége, valamint Paks mindennapi életében elfoglalt helyük közös irányba mutatnak. És még ha egészen távol is állnak egymástól, mégis ugyanazt bizonyítják.

Nevezetesen, hogy Paks egy olyan hely, ahol mindenekelőtt fontos az itt élő emberek személyi és vagyonbiztonsága, testi és lelki egészsége, képességeik, tehetségük kibontakoztatása, fejlesztése – fogalmazott köszöntőjében Szabó Péter polgármester a díjátadó ünnepségen, amelyen a Paks Város Közbiztonságáért díjat dr. Schütz Judit rendőr alezredes vehette át, a Paks Város Sportjáért díjat pedig Janóczkiné Kiszli Vanda, az Atomerőmű Sportegyesület kajakosa – írja a Telepaks.net.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában