Civil szervezet mutatta be képviselőjelöltjeit

Sajtótájékoztatót tartott az Egységben a Városunkért Közéleti Egyesület május 8-án, szerdán Bonyhádon, a Perczel Kúriában.

Farkas Eszter

Sajtótájékoztatót tartott az Egységben a Városunkért Közéleti Egyesület a Perczel Kúriában

Fotó: Makovics Kornél

Fenyvesi Csaba elnök elmondta, a 2019-ben alakult civil szervezet célja a település lakóinak közéleti, településfejlesztési, szociális, oktatási, kulturális, szabadidős és környezetvédelmi tevékenységének támogatása, az egészséges életmód elősegítése, nemzetközi kapcsolatainak erősítése. Fenyvesi Csaba kiemelte, egyesületükből hárman jelenleg is a bonyhádi képviselő-testület tagjai.

Az eseményen a vezető, aki egyébként az ötödik választókerület képviselőjelöltjeként indul a választásokon, bemutatta jelöltjeit is. Gecséné dr. Slárku Szilvia az első választókerületben, Vaszari Tibor a másodikban, Kecskeméti István a harmadikban, Fábián Zoltán a negyedik választókerületben, Jerkovics József a hatodik-, Miklós Roland a hetedik- és Kecskeméti Istvánné a nyolcadik választókerületben indul.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában