Igazi sikertörténet a Szőlőhegyi Óvoda

Közel félszáz gyermek kezdi meg szeptemberben a tanévet a nem régen elkészült új, szőlőhegyi óvodában Szekszárdon. A beiratkozások már le is zajlottak. A kicsik harmadát a város távolabbi intézményeiből viszik át a szülők, hogy a gyerekek közelebb legyenek az otthonaikhoz.

Bencze Péter

Tavaly októberben készült el a teljesen felújított Szőlőhegyi Óvoda Szekszárdon (Fotó: Mártonfai Dénes)

Máté Péter a szőlőhegyi körzet önkormányzati képviselője – aki ismét elindul a június 9-i választáson – az óvodával kapcsolatban azt közölte a Facebookon, hogy az intézmény „két 20 fős csoporttal indulhat szeptembertől.“ A politikus hozzátette: „A gyerekek harmadát a város más intézményeiből hozzák ide szüleik, hogy közelebb legyenek otthonukhoz, egyben a ma elérhető legmodernebb körülmények között cseperedhessenek, a többség viszont új beiratkozó.“

Máté Péter végül megköszönte a kivitelezőnek az elvégzett, magas minőségű munkát, az intézmény dolgozóinak pedig a kiváló szakmai csapat összeállítását, valamint a színvonalas nyílt nap megrendezéséért, az ovi népszerűsítéséért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában