Jól vizsgázott a forgalmi rend módosítása Tolnán

A tapasztalat azt mutatja, hogy indokolt volt a forgalmi rend május elejei módosítása Tolnán, az Alkotmány utcai parkoló környékén – ezt Berta Zoltán, a város jelenlegi alpolgármestere, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje közölte, miután politikus társaival, a rendőrség, és a polgárőrség szakembereivel helyszíni szemlét tartottak.

Bencze Péter

Személyesen tekintették meg az átalakított utcát a kormánypártok tolnai jelöltjei. fotó: Kiss Albert

Berta Zoltán azt írta a közösségi portálon: „A május elején bevezetett forgalmi rend módosítást szemléztük, hogyan is "működik a gyakorlatban". A lakossági visszajelzések is azt mutatják, hogy szükséges volt a szabályozás az Alkotmány utcai parkoló környezetében, csak némi táblázási korrekcióra van szükség. Ami gyakori probléma a városban, az a gyorshajtás, biztonságunk érdekében kérek mindenkit a szabályok betartására.“

fotó: Kiss Albert

A bejegyzéshez csatolt képek alapján Koncz Jánosné, valamint Guld Csaba a kormánypártok képviselőjelöltjei is részt vettek a szemlén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában