TV-ajánló

2024.05.08. 19:00

Az örök koszorúslány története

A 27 idegen igen című film egy elragadó, romantikus vígjáték, amely úgy hat az emberre, mint egy kellemes limonádé a nyári forróságban.

Farkas Eszter

A film főszereplője Katherine Heigl, alias Jane Nichols, az örökös koszorúslány – mivel már 27 esküvőn állt az oltárnál –, de a kezét még soha nem kérték meg. 
Tanúi lehetünk annak, hogy Jane élete háttérbe szorul, hiszen gondolatai mindig mások esküvői körül forognak.

Önzetlenül segít barátainak és szeretteinek az esküvői ceremóniákon, mondhatni már kitanulta az esküvőszervezés csínját-bínját koszorúslányként. A látszólag örökös szingli titokban bele­zúgott a főnökébe, George-ba, aki látszólag nem vesz tudomást a lány érzéseiről. Jane megpróbál hangot adni érzéseinek, viszont ekkor hirtelen Tess, a fiatalabbik húga lép képbe.

Tess és George randevúzni kezdenek, így Jane szerelme is halványulni látszik George iránt a húga iránti hűsége miatt, ami humoros és szívhez szóló helyzetek sorát eredményezi. James Marsden hozza meg a várva várt fordulatot Jane számára, amikor megismeri a koszorúslányos álca mögött a lány valódi énjét. A 27 idegen igen az önfelfedezés témáját járja körül, az önmagunkért való kiállás fontosságát hangsúlyozza, és azt, hogy megtanuljunk hűek lenni az érzéseinkhez.

27 idegen igen, Filmcafé, 21.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában