Sérülésjelentés

2023.10.11. 10:08

Megúszhatta a komolyabb sérülést a Paksi FC hordágyon levitt játékosa

Valószínűleg megúszta a komolyabb sérülést Silye Erik, a Paksi FC balhátvédje, akit a Kecskemét elleni hétvégi bajnoki első félidejében kellett kényszerűségből lecserélni.

Teol.hu

A hordágy látványa komolyabb aggodalomra adott okot

Fotó: Török Attila

Nem nézett ki jól, amikor az 1–1-re végződő bajnoki találkozó 28. percében hordágyon vitték le a pályáról Silye Eriket. Az atomvárosiakhoz nyáron csatlakozó szárnyvédő egy sprint első mozzanatát követően a bal vádlijához kapott, és ahogy a klub honlapján másnap fogalmazott, megindulás után pattanást hallott, ami után képtelen volt tovább folytatni a futást.

„Úgy néz ki, a nagy sérülést megúsztam – nyilatkozta az érintett a képalkotói vizsgálat (CT) után. – Egyelőre egy közepes méretű ödémát, vizesedést látnak, ami miatt ugyan nem látszik az izom, de valószínűleg minimális, kötőszöveti sérülés lehet, vagy talán még az sem. Csütörtökön újra megnézik, hogy pontosítsanak a diagnózison. A sétálás már fajdalom nélkül megy, rehabilitációs edzéseket csinálok, mivel terhelésre még azért feszít a lábam” – tette hozzá Silye Erik.

A balszélső számára jól jön az egyhetes válogatott szünet, a tabella második helyén álló PFC október 21-én a tizedik Zalaegerszeghez utazik – remények szerint Silyével a keretében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!