Labdarúgás

2024.04.20. 16:27

Csúnyán kitömte a Paksi FC-t a parádézó Puskás Akadémia

Nem tudott megállni a lejtmenetben a Paksi FC, amely 5–0-ra kikapott a Puskás Akadémiától az OTP Bank Liga szombati meccsén.

Teol.hu

Ezúttal Szappanos Péter sem tehetett csodát, a felcsútiak simán átrobogtak a Pakson

Fotó: Árvai Károly

A paksiak pocsék formában vannak, utolsó öt meccsüket elveszítették, s amíg korábban szinte biztosnak tűnt az ezüstérmük, addig most már azért is izgulni kell, hogy egyáltalán a dobogó meglegyen az atomvárosiaknak. A Paksnak ez a második legsúlyosabb veresége a szezonban a Fradi otthonában elszenvedett 6–1-es zakó után. Bognár György csapata 50 ponttal áll, és még őrzi második helyét a tabellán, de az egy meccsel kevesebbet játszó, harmadik fehérváriaknak 49, a negyedik felcsútiaknak pedig 46 pontjuk van. 

A PFC-ben csereként bemutatkozott a nemrég igazolt, s az NB III-as csapatban már pályára lépő Vécsei Bálint, aki Windecker József helyére jött be, és 27 percet tölthetett el a pályán – alighanem ő sem ilyen debütálásról álmodott...

OTP Bank Liga, 29. forduló
Puskás Akadémia FC–Paksi FC 5–0 (1–0)
Felcsút, v.: Pintér. Puskás Akadémia FC: Pécsi – Maceiras, Golla, Stronati, Ormonde-Ottewill (Markgráf, 86.) – Szolnoki, Plsek (Favorov, 86.) - Corbu (Batik, 81.), Nissilä (Komáromi, 67.), Nagy Zs. – Puljic (Colley, 67.). Paksi FC: Szappanos – Lenzsér, Kinyik, Szabó J. – Kovács K. (Silye, a szünetben), Balogh (Böde, a szünetben), Papp K., Windecker (Vécsei, 63.), Osváth – Haraszti (Tóth B., 76.), Könyves (Hahn, 63.). 
Gólszerzők: Nissilä (23.), Puljic (60.), Nagy Zs. (73., 11-esből), Komáromi (80.), Szolnoki (89.). 
Sárga lap: Puljic (40.), Ormonde-Ottewill (76.), Colley (82.), illetve Kinyik (38.), Papp (41.), Szabó J. (59.), Osváth (71.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!