Kosárlabda

2024.04.22. 19:12

Közönsége adhat erőt a győriek elleni keddi meccsen a Tarr KSC Szekszárdnak

Egy félidőn keresztül nagyon jól állt Győrben a Tarr KSC Szekszárd, a harmadik negyedben azonban kihagyott a koncentráció, amit a kisalföldiek kihasználtak, így előnybe kerültek a női NB elődöntős párharcában.

Teol.hu

Djokics Zseljko tudja, hogy milyen fontos meccs vár csapatára, mégis azt szeretné, hogy játékosai élvezzék ki az összecsapás minden pillanatát

Fotó: Mediaworks

Kedden este, Szekszárdon győzni kell, hogy az egyik fél második sikeréig tartó párharc csütörtökön, egy ki-ki meccsen dőlhessen el Győrben. 
Az biztos, hogy pokoli hangulat lesz a szekszárdi városi sportcsarnokban – kell is a közönség támogatása, a fergeteges buzdítás Theodoreán Alexandrának és társainak. 

„Úgy vezetnek egy nullára a győriek, hogy a szombati mérkőzésen három negyedet mi nyertünk meg – mondta érdeklődésünkre Djokics Zseljko. – A meccs előtt majd három hétig szünetelt a bajnokság, de remélem, hogy a találkozó alatt sikerült ismét visszatérni a formánkhoz és felvettük a bajnoki ritmust. Hiszem, hogy a saját csarnokunkban, a saját közönségünk előtt sikerülhet megverni ezt a nagyon erős Győrt” – fogalmazott a szekszárdiak vezetőedzője. 

A vajdasági szakember azt mondta, még egyszer nem foghatnak ki olyan rossz dobóformát, mint szombat este, s kedden sokkal türelmesebben fognak kosárlabdázni.

„A harmadik negyedben harmincnégy pontot kaptunk, ezt ki kell elemezzünk, mert ezt nem engedhetjük meg magunknak – tette hozzá. – Ha az első félidőben mutatott játékunkat tudjuk hozni 40 percen át, akkor bizakodóak lehetünk, de ehhez elengedhetetlen, hogy védekezésben és támadásban egyaránt csapatként működjünk” – folytatta.

„Egy nagyon fontos találkozó vár ránk kedden este, de szeretném, ha játékosaim kiélveznék a meccs minden pillanatát, hiszen a döntőbe jutásért küzdünk egy nagyon erős bajnokság végén. Ezért is hívom ismét a csarnokba a szurkolóinkat, hiszen amikor együtt él a közönség a játékkal, játékosokkal, az mindig hatalmas segítség számunkra” – tette hozzá Djokics. 

Tippmix Női NB I, elődöntő, 2. mérkőzés. 
Tarr KSC Szekszárd–Serco UNI Győr. 
Szekszárd, városi sportcsarnok, kedd, 17.45 óra. 
Vezeti: Montgomery-Tóth Cecília, Györfy Rúben, Minár László Balázs.

A párharc az egyik fél második sikeréig tart. Amennyiben egyenlít a KSC, csütörtökön Győrben csapnak össze a felek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!