Labdarúgás

2024.05.04. 13:07

Még várni kell a bátaszéki pályaavatásra

Habár szó volt róla, hogy hétvégén hazatér a Bátaszék SE, a szombati, ASE Paks elleni bajnoki mérkőzését még Őcsényben rendezik meg.

Berg Sándor

Tóth Tamásék Őcsényben fogadják a paksiakat

Épül-szépül, de még kíméli a Vicze János Városi Sportpálya ősszel fűmaggal vetett küzdőterét a Bátaszék, ezért szombaton 17 órakor még átmenti otthonában, Őcsényben fogadja az ASE Paks csapatát.

A bátaszékiek 2022 novemberében játszottak utoljára hazai pályán (akkor a Teveltől 2–1-re kikaptak), az előző idény tavaszi szezonjában Mórágyon fogadták ellenfeleiket (2 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség a mérleg), a most futó idényben viszont Őcsénybe tették át székhelyüket. Az őszi kvalifikációs bajnokságban mind a hat mérkőzését megnyerte átmeneti otthonában Buzás Attila együttese, tavasszal viszont egy győzelem mellett két döntetlen és két vereség jött össze.

A Bátaszékre a paksiak mellett még egy hazai bajnoki vár, május 18-án a Nagymányoki SE érkezik várhatóan már tényleg a Vicze János Városi Sportpályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!