Labdarúgás

2024.05.05. 19:17

Újabb huszáros hajrával pontot mentett Pécsett a Bonyhád-Majos

Kétgólos hátrányból felállva játszott 2–2-es döntetlent a Bonyhád-Majos a PTE-PEAC vendégeként az NB III-as focibajnokság 27. fordulójában.

Berg Sándor

Pál Achilles büntetőből volt eredményes

Fotó: Máté Réka

Az egy hete az addig veretlenül a feljutásért harcoló Szentlőrincet felülmúló Bonyhád-Majos ezúttal a szintén a kiesés elkerüléséért küzdő PTE-PEAC vendége volt. A hazaiak az első félidő derekán szereztek vezetést, de a hátrányban futballozó völgységiek előtt is jócskán akadtak helyzetek. Az újabb gólt mégis Kardos Ernő együttese szerezte, azonban egy újabb huszáros hajrával kétgólos hátrányból felállva végül egy ponttal távoztak a vendégek Pécsről.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 27. forduló
PTE-PEAC–Bonyhád-Majos 2–2 (1–0) 
Pécs, v.: Gáspár A. (Szalai D., Hegedüs-Baráth)
PEAC: Paceka – Bozóki, Gelencsér G. (Bóka, 82.), Than, Leidl (Wieland, 92.) – Takács M., Temesvári M., Hawkins, Orbán K. (Lódri, 77.) – Kása (Horváth M., 77.), Lezsák, Edző: Kardos Ernő
Majos: Budzsáklia – Sárosi (Széles, a szünetben), Vető, Enyedi, Kugler (Vukk, 55.) – Pál A., Preininger, Simó (Mácsi kM., 80.) – Kovács L., Pál M. (Mácsik D., 55.), Sajnovics (Horváth M., 71.). Edző: Csillag László
Gólszerző: Orbán K. (20.), Hawkins (70.), illetve Pál A. (88., 11-esből), Vető (94.)
Kiállítva: Takács M. (87.)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!