Asztrológia

KOS

KOS

A hétfő nem ígér túl sok nyugalmat, a Nap és a Mars kvadrát fényszöge mutatja egyfelől a sértődékeny, kiélezett helyzeteket, másrészt hogy te sem fogod magad vissza igazán, és teszel néhány tűszúrásnyi megjegyzést.

BIKA

BIKA

Tele vagy tervekkel, de vigyáznod kell, mert ha elkalandozik a figyelmed, akkor hibázhatsz, és ez pluszmunkát jelenthet neked. Ráadásul a bosszankodás fárasztóbb, mint maga a feladat és/vagy annak korrigálása. A bolygók hajlamosítanak szétszórtságra.

IKREK

IKREK

Igazán mázlistának érzed magad valamiben, és az is vagy. A Jupiter a jegyedben nagyon kedvező fényszögben van a Nappal, így ha meg is legyintenek a feszültséget hozó fényszögek, komolyabb nehézséggel nem kell számolnod.

RÁK

RÁK

A kulcs a te kezedben van. A mai kellemetlen fényszög vitára hajlamosít. A kulcs azt jelenti, hogy nem szabad olyan vitába belefolynod, ami nem érint téged közvetlenül. Nem tudsz nyertesen kijönni, ha bevonódsz, szóval jobban jársz, ha kimaradsz ezekből…

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Felesleges kapkodnod a hét elején. Az égi folyamatok szerint biztosan utol éred magad, és mindennel elkészülsz. Lehet, hogy csak az utolsó pillanatban, de elkészülsz. Ne kapkodj, figyelj inkább oda a részletekre!

SZŰZ

SZŰZ

Lesz vagy lenne okod a sértődésre. De tedd fel a kérdést magadnak, hogy valójában mivel bánt meg a másik? Lehet, hogy csak azzal, hogy faragatlan, figyelmetlen, egoista? Mert ha így van, akkor ez nem rólad szól, hanem róla, és csak magaddal szúrsz ki, ha megsértődsz.

MÉRLEG

MÉRLEG

Szeretnél valakivel nyugisan, rohanás nélkül megbeszélni valamit. De úgy tűnik, ma nem jön ez össze. Ne add fel! Legyél megértő vele! Te is látod, hogy az emberek többsége folyton siet, tele van a feje gondokkal, a szíve problémákkal.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Feldúlt emberekkel lesz dolgod. Nem mindig fogod érteni, mi a bajuk. Ne kapd fel a vizet, és ne hidd, hogy te tehetsz arról, hogy ki vannak borulva! Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, hamar kiderül, hogy mi a helyzet.

NYILAS

NYILAS

Ma (és még holnap is) kellemetlen fényszögek lesznek az égen, amelyek kellemetlen szituációkat szimbolizálnak. Ha jót akarsz, akkor most ne reagálj! Mindegy, mit mondasz, a másik ezt ürügynek fogja tekinteni egy hatalmas balhéra.

BAK

BAK

Ma, bár nem maradsz ki a feszültségekből, de biztosan kapsz elismerést, dicséretet is. Ne fanyalogj, ne keresd, hogy miért hízeleg az illető! Maradj jóhiszemű, és kellemesen fogsz csalódni! Az illető ugyanis teljesen őszinte.

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Engedd, hogy a dolgok haladjanak a saját tempójukban! Nem kontrollálhatsz mindent egyedül. Ezzel párhuzamosan a bolygók azt tanácsolják, hogy kapcsolódj be minél több beszélgetésbe, mert fontos híreket hallhatsz.

HALAK

HALAK

A bolygók öntudatosabbá tesznek most téged. Bátrabban ki mered mondani, amit gondolsz, szeretnél, megoldásnak tartasz. Semmiképp se fogd vissza magad! Nem is hiszed, milyen sokat jelent a véleményed.