Teol.hu podcast

2024.04.24. 16:00

Olyan túrákat szervez, amilyeneket előtte soha senki

Az Egymilliomodik Lépés Egyesületet idén jegyezték be hivatalosan. Alakulása Borsi Zsolt elnök nevéhez fűződik, aki többek között olyan célból hozta létre az egyesületet, hogy méltóképpen ápolják Rockenbauer Pál természetjáró, világutazó, televíziós szerkesztő emlékét.

Dahud Emil

A szervezet vezetője a Hír.FM magazinműsorának beszámolt arról is, hogy nemrég sikerült megvásárolniuk a szekszárdi Prajda-tanyát, mely Rockebauer Pál "...és még egymillió lépés" ismeretterjesztő sorozatának ikonikus helyszíne. E helyen alakítanak ki majd egy emlékházat.

Borsi Zsolt. Fotó: TEOL

Az Egymilliomodik Lépés Egyesület további tevékenységei közé tartozik, hogy olyan túrákat szerveznek, amelyeket előttük még soha senki. Ilyen például a Balatontól Szekszárdig lóháton vagy a Siófok Zsilip és Szekszárd közötti kenutúra.

Egyediségük nem véletlen, hiszen az ismert televíziós is egész életében törekedett arra, hogy közönségének mindig valami újat mutathasson. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában