Javaslatokat várnak

2024.05.03. 20:56

Lakossági fórumot tartanak a kerékpáros fejlesztésekről

Szekszárd kerékpáros úthálózatának fejlesztésével kapcsolatban tartanak lakossági fórumot a helyi városházán május 15-én, jövő héten szerdán, délután egy órától. Az egyeztetésre azért van szükség, mert a településen hamarosan folytatódhat a bicikliutak építése – erről korábban Berlinger Attila, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltje számolt be.

Bencze Péter

A palánki városrészben tavaly adtak át egy kerékpárút szakaszt. fotó: Makovics Kornél

Nemrégiben elkészült a város úgynevezett kerékpárforgalmi hálózati terve, amire azért volt szükség, hogy a szekszárdi önkormányzat elindulhasson egy olyan TOP Plusz pályázaton, amelynek keretében a kerékpárutakat bővíthetik a településen. 

A most következő egyeztetésen a tervet elkészítő mérnöki cég szakembere tart majd tájékoztatót, amit követően kérdések féltételére is lehetőség lesz. Emellett pedig a polgármesteri hivatal munkatársai a [email protected] email címen is várják a lakosság észrevételeit.

Portálunk egy hónappal ezelőtt, április elején számolt be arról, hogy Berlinger Attila, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltje folytatni szeretné a város kerékpárosút hálózatának bővítését. Berlinger Attila akkor azt mondta, új szakaszok kialakítására van szükség a déli városrészben és a Sötétvölgyig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában