Labdarúgás

2024.04.24. 10:30

Bognár György: – Jelenlegi helyzetünkben ez a győzelem segíthet előrelépni

A Paksi FC vezetőedzője mellett Hahn János, a Kisvárda ellen gólt és gólpasszt jegyző támadó szerint is sokat jelent, hogy bejutottak a Magyar Kupa döntőbe.

Teol.hu

Fotó: Molnár Gyula

 „Szerintem az első perctől kezdve jobbak voltunk, mint a Kisvárda, kezdeményezőbbek voltunk az egész meccsen. Nem mondom, hogy jól játszottunk, de jobbak voltunk, mint az ellenfél. Egy kicsit a végét elszórakoztunk, az időt húztuk, lőhettünk volna még gólokat. Nem vagyok elégedetlen, mert a jelenlegi helyzetünkben ez a győzelem segíthet előrelépni” – fogalmazott a 2–1-es siker után Bognár György.

Az M4 Sport kamerája előtt elárulta, a kétfrontos versenyre fel tudja készíteni a csapatot a kupadöntőre is, mindegy, ki az ellenfél. A döntőbe jutás pedig lendíthet annyit rajtuk, hogy a bajnokság hátralévő részében is előre tudjanak haladni.

A gólpasszt jegyző, majd győztes találatot szerző Hahn János elmondta, az elmúlt időszak nagyon rosszul érintette őket. Reméli, ezzel a győzelemmel kijöttek a gödörből.

„Nagyon szerettünk volna bejutni újra a kupadöntőbe, és úgy érzem, ez után a mérkőzés után meg is érdemeltük a finálét. Egységesen küzdöttünk, ami pedig a gólomat illeti, kiváló labdát kaptam Barnitól (Tóth Barna – A szerk.), és utána már nem volt nehéz dolgom, koncentrálnom kellett. Jól esett, hogy ismét eredményes tudtam lenni – nyilatkozta a tizenegy kupagólnál tartó támadó, aki a paksiak előző kupadöntőjét, még dunaszerdahelyi játékosként csak a tévéből tudta nézni. – Sajnos két éve vesztettünk, de bízunk benne, idén máshogy lesz. Csak magunkra koncentrálunk, így nem foglalkozunk a másik ággal, bárki lesz az ellenfél, becsületesen, a tudásunk legjavával felkészülünk majd.” 

A másik ágon Nyíregyháza–Ferencváros mérkőzést rendeznek ma (szerda) 20 órától Balmazújvárosban. A paksiak szombaton 14.30 órakor a már biztos kieső Mezőkövesdet fogadják a bajnokságban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!