Bulvár-celeb

2024.04.25. 05:00

Hugh Grant kikotyogott pár részletet az új Bridget Jones-filmről

Jövőre kerül a mozikba a Bridget Jones sorozat legújabb része.

Renee Zellweger és Hugh Grant 2004-ben.

Fotó: Collection ChristopheL via AFP

Hugh Grant szerint a Bridget Jones-sorozat negyedik részén, a Bridget Jones: Mad About the Boy című filmen sokat lehet majd nevetni, de bőven lesz benne érzelem is.  

"Nagyon megható és egyben vicces is" - mondta a 63 éves Grant a filmről, amelynek főszerepét Renée Zellweger játssza. "Részben Helen Fielding tapasztalatain alapul, aki a férje halála után egyedül nevelte fel két gyermekét. Bridget tehát két gyereket nevel, és azon gondolkodik, hogy vajon vissza kellene-e térnie a randizáshoz" - mondja Grant. "Ez egy nagyon jó forgatókönyv" - tette hozzá.

A film várhatóan 2025 februárjában kerül a mozikba és a Peacock nevű streamingoldalra, szerepel még benne Emma Thompson, Chiwetel Ejiofor és Leo Woodall. Grant mindhárom eddigi Bridget Jones-filmben feltűnt Danielként.

Grant elmondása szerint tartotta a kapcsolatot Zellwegerrel. "Az elmúlt 10 évben többször is összefutottam Renée-vel... Úgy tűnik, mindig összeillünk" - mesélte a színész. 

Renée Zellweger egyik leghíresebb szerepe a Bridget Jones volt, ehhez az alakításhoz kétszer is meg kellett híznia. A Bridget Jones babát vár című részhez Renée Zellweger viszont már nem volt hajlandó extra erőfeszítéseket tenni a kinézetét illetően, ezért az alkotók úgy írták meg a történetet, hogy a karakter lefogyott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!