Bulvár-celeb

2024.07.04. 12:01

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokkától, szülési szabadságra megy (videó)

A Mokka csütörtök reggeli adásában elbúcsúzott kollégáitól és a nézőktől Iszak Eszter, aki megkezdte szülési szabadságát.

MW

Fotó: Végh István

Búcsút int a képernyőnek Iszak Eszter, a Mokka műsorvezetője, aki a TV2 ma reggeli műsorában köszönt el kollégáitól és a nézőktől. Elmondta: a korán kelést mindig nehezen viselte, de a Mokka csapata miatt szívesen vállalta. Eleinte várandósan sem volt ezzel gondja, de az elmúlt időszakban, az utolsó trimeszterben egyre nehezebben mentek a kora reggeli felkelések, ezért úgy döntött: itt az ideje az új feladatára összpontosítani.

- Most arra kell az idő, hogy maximálisan rákészüljek az anyaságra, amely érzelmileg, mentálisan és fizikailag egy teljesen más kihívás lesz – mondta Iszak Eszter.

Orosz Barbara és Istenes László arról is kérdezték kolléganőjüket, hogy áll az előkészületekkel, valamint arra is kíváncsiak voltak, hogy párjával, Gyurta Dániellel miként élik meg a családalapítást, hol tartanak az előkészületekkel.

A műsorvezető búcsúzóul megköszönte a Mokka stábjának és kollégáinak a sok kedvességet, odafigyelést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!