Bulvár-celeb

3 órája

Ki tudja ezt követni? L.L. Junior és Dárdai Blanka újra együtt van

Már többször is úgy tűnt, végleg szakított a rapper és 18 évvel fiatalabb barátnője, majd ismét egy párként álltak a nyilvánosság elé.

MW

Blanka és L.L. Junior kapcsolata meglehetősen hullámzó

Forrás: MW bulvár

Kétéves kapcsolatuk során máskor is előfordult már, hogy szétmentek, az Instagramon sem követték egymást, nem is mutatkoztak egymás társaságában – azt suttogják, hogy az Ázsia Expressz tette végleg tönkre a kapcsolatukat, hazatérésük óta külön vannak.

Most úgy tűnik, a pár ismét egymásra talált, amit az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoport több felhasználója is gyanít. A rapperről és az énekesnőről ugyanis nyilvánosságra került egy szeptember 21-én készült fotó, ahol Dárdai Blanka a színfalak mögül nézte szerelmét egy koncerten.

Olaszos kapcsolat?

„Valószínű, hogy együtt vannak. Minden szakítás után rájön Blanka, hogy egyedül semmit nem tudna elérni, plusz a pénz, rengeteg utazás, luxus is jól jön” – írta valaki.

Szerintem tutira együtt vannak, csak most már nem kötik a nép orrára. Nyilván egyszer minden kiderül, de amúgy meg az ő dolguk.

„Ők nem szakítanak sose, jó? Csak olaszosak” – írták mások. 

Egy biztos, az Ázsia Expresszben nem éppen szép jelenetek zajlottak le közöttük. Hogy mit mondott L.L. Junior Blankának a műsorban, kiderül az Origo cikkéből.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!