Krimi

2 órája

Gyilkosa szerint az ő gyermekét várta a 12 éves Rebeka

A 12 éves tiszarádi lányt 32 éves férfi ismerőse brutális kegyetlenséggel ölte meg, a letartóztatás után a gyilkos azt mondta, hogy a lány terhessége miatt vesztek össze.

MW

A kislány holttestét az erdőben találták meg

Forrás: Police.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, szörnyű gyermekgyilkosság történt Nyíregyházán, egy 32 éves férf megfojtotta a 12 éves unokahúgát. A gyanúsítottat rövid időn belül elfogták, a rendőröknek azt mondta, szerelmi kapcsolatban állt a meggyilkolt  gyermekkel, a rokonok azonban ezt cáfolják – derül ki a Tények videójából. 

A gyanúsított most a Tényeknek interjút adott, amelyben azt állította, hogy a kislány az ő gyerekét várta, és azért vesztek össze, mert a gyerek meg akarta tartani a kisbabát. 

A férfi szerint a lány édesanyja is tudott a viszonyukról, sőt ő fektette mellé a gyereket. A gyanúsítottak csütörtökön letartóztatták, azt mondta, részeg volt, és nem emlékszik a gyilkosságra.

Az anya azonban úgy tudja, a lány és a támadója között a gyanúsított állításával ellentétben nem volt szerelmi kapcsolat – írja a Szon.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!