Celebfigyelő

2024.06.20. 14:41

Fürdőruha csodát is mutat Köllő Babett

Nemrég piros bikinijétől volt hangos az internet, most pedig egy fürdőruhacsodát mutat Köllő Babett, aki láthatóan élvezettel tölti a nyaralási idejét. A közösségi médiában közzétett fürdőruha fotó is megihlette rajongóit, követőit.

Brunner Mónika

Köllő Babett újabb nyaralási fotójával kápráztatta el rajongóit, egy különleges fürdőruhában élvezi a napsütést. A fürdőruha elnyerte követői tetszését. „Csodás a fürdőrucid" – dicsérte meg egyik rajongója. Nem állnak le, folyamatosan szép szavakkal illetik a színésznőt. 

Tűzpiros, köllő babett, bikini, majd fürdőruha
Köllő Babett a piros bikinit is szereti, de a fürdőruha is a kedvencei közé tartozik 
Fotó: Facebook/Köllő Babett

Fürdőruha és bikini 

A rajongók már a korábbi, piros bikinis fotójánál is szép szavakkal illették Köllő Babettet, és nem tesznek másként a fürdőruhás fotójánál sem. Egyre csak dicsérik a színésznőt: „Gyönyörű nő vagy" – írta egyikük. „Ez aztán a bícsbádi, kérem szépen! Melyik tenger hullámai simogatják csinos testedet, Babett? A férfiak melyik tenger vízcseppjeit irigyeljék?" – kérdezte Köllő Babettől másikuk. „Hát így néz ki egy jó bige" – állapította meg egy harmadik rajongója. 

Köllő Babett szépségét igencsak sokan elismerik, a férje is büszke lehet rá.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!