Celebfigyelő

2024.07.18. 12:56

Budavári Fülöp a művészet szerelmese

Budavári Fülöp szekszárdi származású influencer az 1976-ban elhunyt amerikai olajmágnás milliárdos Jean Paul Getty múzeumában modellkedett. A múzeumi időtöltéséről fotósorozat készült. Budavári Fülöp a művészet szerelmese.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp egy különleges, nem mindennapi helyszínen modellkedett. Jean Paul Getty 1976-ban elhunyt olajmágnás milliárdos üzletembert a világ leggazdagabb emberének tartották. Szenvedélyes műgyűjtő volt. Budavári Fülöp legújabb modellfotói alapján egyértelműen a művészet szerelemese. 

Budavári Fülöp USA Getty múzeum
Budavári Fülöp a Los Angeles-i Getty múzeumban. Modellfotóit tekintve egyértelmű, hogy a szekszárdi származású influencer a művészet szerelmese. Fotó: Facebook/Budavári Fülöp

Budavári Fülöp az olajmágnás múzeumában 

A Los Angeles-i J. Paul Getty Múzeumban festményeket, rajzokat, szobrokat, kéziratokat és fényképeket lehet megtekinteni. A múzeumot Jean Paul Gettyről, a Getty olajtársaság alapítójáról nevezték el. Getty hatalmas vagyont halmozott fel, imádta a művészeteket, gyűjtötte a művészeti tárgyakat. 

Budavári Fülöpnek a modellkedés az élete része

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!