Celebfigyelő

2024.07.19. 16:17

Földes Eszter pehelysúlyúként bokszol

Földes Eszter szekszárdi származású színésznő válásának bejelentése után az RTL Sztárbox című műsorának egyik szereplőjeként tűnik fel. Földes Eszter a női pehelysúly súlycsoport versenyzői között van, ötvenhét kilogramm körüli.

Brunner Mónika

Sokakat meglepett, hogy Földes Eszter színésznő és Lovasi András, a Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag frontembere közös közleményben tudatták, hogy vége a házasságuknak, válnak. A színésznő a bejelentés óta az RTL Sztárbox című műsorának női pehelysúlyú súlycsoport versenyzőjeként tűnt fel. Földes Eszter az énekesnő Lolával, az influenszer Pap Dorcival és az inluenszer Schobert Larával, Rubint Réka és Schobert Norbert lányával lép a kötelek közé. 

Földes Eszter Sztárbox
Földes Eszter a pehelysúlyú női versenyzők között található, az Rtl Sztárbox műsorra rendszeres edzésekkel, erőnléti és bokszedzésekkel készül, napi három-négy órát edz
Fotó: RTL / MW

 A színésznő az RTL műsorában elmondta, hogy fellépett a múlt évi Sztárbox gálán, és olyan hatással volt rá az egész, hogy úgy érezte, köze van ehhez a világhoz, nagyon szívesen csinálná. Jár erőnléti edzésre, bokszedzésre, egy nap három-négy órát edz. 

– Sok problémám volt, hogy át tudjam törni magamban azt a gátat, hogy megüssek valakit teljes erővel, vagy ahogy csak kifér a testemen – mondta a színésznő, hozzátéve, hogy mióta megértette a boksz szabályrendszerét, hogy milyen erők, törvények működnek a ringen belül, már egyáltalán nem az jut eszébe, hogy megüt egy embert. 

– Ez egyszerűen a küzdelemről szól, és hogy ha engem eltalálnak, azt is pontosan tudom, hogy a küzdelemről szól. Állni kell a sarat és viselni, olyan, mint hogyha egy nagy viharban állna az ember, és minden erejével kapaszkodik, és tartja az arcát bele, és egyszerűen jelen kell lenni, fókuszban kell maradni, és koncentrálni kell – tette hozzá. 

Földes Eszter nem fél a sérülésektől, biztonságot ad neki, hogy fejvédőt használ, de bevallotta, hogy azért kicsit félti az orra épségét. Elmondta azt is, hogy sok segítséget kap a többi sportolótól, akik között edz. 

A Sztárbox idei évada várhatóan ősszel kerül az RTL képernyőjére. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!