Celebfigyelő

2024.07.20. 11:03

Köllő Babett türelmes a lányával

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő a Borsonline-nak vallotta be, hogyan kezeli kamasz lánya hangulatváltozásait: igyekszik megértéssel és elfogadással fogadni.

Brunner Mónika

Köllő Babett Milla nevű lányával készített egy olyan videót, amelyben azt mutatják be, hogyan viselkedik egy kamasz. Köllő Babett türelemmel és megértéssel van saját gyermeke iránt. 

Köllő Babett
Köllő Babett megértéssel és elfogadással van kamasz lánya felé. Sok emberrel dolgozik együtt, így nagyon jó a tűrőképessége. Fotó: Markovics Gábor

Köllő Babett türelmes 

Köllő Babett úgy gondolja, jól kezeli a lánya hangulatváltozásait.: 

– Szerintem sokat számít, hogy türelemmel vagyok felé. Sok emberrel dolgozom együtt, így nagyon jó a tűrőképességem. Jól kezelem a lányom hangulatváltozásait, míg a férjem sokkal türelmetlenebbe. Vele szokott meccselni, így általában én vagyok a villámhárító, és utána persze visszaáll a nyugalom – mesélte a Borsonline portálnak Köllő Babett, hozzátéve, hogy igyekszik megértéssel és elfogadással fordulni a lánya felé. További részletek a Borsonline-on. 

@kollobabettofficial Tini dolgaink.Kinek ismerős? 😂 @💖Milla💖 ♬ eredeti hang - Babett Köllő

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!