Celebfigyelő

2024.07.16. 14:10

Mi lesz a színház Tolna vármegyei művészeivel?

A szekszárdi származású Tóth Auguszta és a tolnai származású Rubold Ödön Jászai Mari-díjas érdemes művész a Nemzeti Színház tagjai. Sokan szeretnék tudni, hogy érinti-e őket bármilyen módon az az elképesztő botránysorozat, amely jó ideje jellemzi a neves teátrumot.

Brunner Mónika

Nem nyugszanak a kedélyek a Nemzeti Színházban a múlt évi Rómeó és Júlia című előadásán történt baleset óta, amikor Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia több métert zuhant a színházi díszlet felső emeletéről. Neves színművészek sérültek meg a szörnyű balesetben, és a mai napig egyre több botrány övezi a neves teátrumot.

Tóth Auguszta 
Rubold Ödön
Mi lesz a Nemzeti Színház Tolna vármegyei művészeivel
Tóth Auguszta és  Rubold Ödön: mi lesz a Nemzeti Színház Tolna vármegyei művészeivel? 
Fotó: MW/Magyar Nemzet/Nemzeti Színház

Mi lesz velük? 

Mint ismert, a Nemzeti Színház a baleset miatt folyamatosan a sajtóhírek élén szerepel, sokan elmondják a véleményüket, kártérítési összegekről is beszélnek, valamint távozó művészekről, például most már a balesetet szenvedett Horváth Lajos Ottó távozásáról is lehet olvasni. Több más művész távozásáról is szólnak a hírek.

A szekszárdi születésű Gáti Oszkár is véleményt mondott az ügyről. 

Sokan aggódnak a Szekszárdon született Tóth Auguszta művésznőéért és a tolnai származású Rubold Ödön színművészért, hogy mi lesz velük? Sokan bíznak abban, hogy a két neves színművészt nem éri el a teátrumot jellemző botránysorozat, és egyszer csak elcsitulnak a kedélyek, minden rendbejön, a színházi munka pedig tovább folytatódik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!