Celebfigyelő

2024.07.17. 14:23

Vigasztalják Földes Esztert

Földes Eszter színésznő gyermekével megy tovább az úton, miután hivatalosan is bejelentette, hogy válnak férjével, Lovasi Andrással. Sokan vigasztalják Földes Esztert, igyekeznek belé lelket önteni.

Brunner Mónika

Földes Eszter és Lovasi András válásának hírére egy-két személyesebb megjegyzést is megengednek maguknak a közösségi médiában a kommentelők. Sokan vigasztalják a gyermekével egyedül maradt Földes Eszter színésznőt.

Földes Eszter
Sokan vigasztalják kommentben Földes Esztert, igyekeznek belé lelket önteni. (Fotó: Földes Eszter/Facebook)

Vigasztalják Földes Esztert

Sokakat meglepett a hír, hogy tönkrement egy művészházasság, vége a családi idillnek, amely a közös gyermek életében is jelentős változásokat hoz. Mint ismert, Földes Eszter és Lovasi András közös közleményben tudatta, hogy elválnak útjaik. A házasságot 2015-ben kötötték, három évvel később született fiúgyermekük. A kommentelők találgatnak, hogy miért válik a házaspár, néhányuk egy-két személyesebb véleményt is megengedett magának: 

„Nem is való volt hozzád!” – nyugtatja az egyik kommentelő Földes Esztert, míg másikuk így vigasztalja: „Sajnálom és nem te vagy a vesztes. Gyönyörű vagy, fel a fejjel.” Van, aki még mélyebben próbált lelket önteni Földes Eszterbe: „Csodálatos nő vagy, csodálatos lélekkel. A gyermekedért is már megérte, hogy megismerted. Minden kapcsolódás jó valamire. Tanít, fejleszt, segít, vagy ajándékod ad általa az Isten. Minden jót neked! Légy olyan, mint a napraforgó, háttal a szürkeségnek, egyenesen arccal a ragyogó Nap felé!”

Lovasi András egyelőre nem kommentál 

Lovasi András a közösségi médiában korlátozta, hogy ki szólhat hozzá a válását tudató közleményhez.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!