Celebfigyelő

2024.08.01. 11:58

Lovasi András: "hűséges voltam a feleségemhez"

Lovasi András, Kossuth-díjas zenész, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag frontemberének ügyvédje tudatta a nyilvánossággal, hogy Lovasi András hűséges volt feleségéhez, a szekszárdi származású Földes Eszter színésznőhöz, és a kapcsolatuk idején semmiféle nőügye nem volt. A házaspár július közepén jelentette be a válását.

Brunner Mónika

Lovasi András ügyvédje tudatta a nyilvánossággal, hogy a Kossuth-díjas művész, a Kispál és a borz és a Kiscsillag zenekar énekese hűséges volt feleségéhez, Földes Eszter színésznőhöz. 

Együtt jelentették be válásukat 
Földes Eszter Lovasi András
 Földes Eszter és Lovasi András közös közleményben jelentették be a válásukat 
Fotó: Facebook

Lovasi András hűséges volt 

A Szeretlek Magyarország hírportál a közösségi oldalán július harmincegyedikén ismertette Lovasi András ügyvédjének közlését, hogy Lovasi András Földes Eszterhez hűséges volt, és nem volt a kapcsolatuk idején semmiféle nőügye. Mint ismert, a Lovasi András és Földes Eszter művészházaspár július tizenötödikén közös közleményben értesítette a nyilvánosságot, hogy útjaik elváltak egymástól, és a továbbiakban semmilyen módon nem kívánnak nyilatkozni a témában. Bejelentésük után elindultak a találgatások, hogy mi lehet a válásuk oka. Általánosan elmondható, hogy a közvélemény úgy gondolja: Földesi Eszter és Lovasi András válásának okai csak kettejükre tartoznak. 

Lovasi András hűséges volt a feleségéhez
Lovasi András hűséges volt a feleségéhez, a kapcsolatuk idején nem volt semmiféle nőügye
Fotó: MW

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!