Celebfigyelő

2 órája

Horváth Tamás méltó ellenfélnek nevezte Sárközit

Horváth Tamás tamási származású énekes nyerte a Sárközi Ákos séffel vívott bokszmérkőzést az RTL Sztárbox című élőshow műsorában vasárnap. Horváth Tamás méltó ellenfélnek nevezte Sárközit.

Brunner Mónika

Horváth Tamás a közösségi médiában tudatta, hogy túl van élete első bokszmeccsén és győzött. Az énekes Sárközi Ákos séffel lépett a kötelek közé szeptember huszonkilencedikén. A bokszmérkőzést az RTL közvetítette. 

Horváth Tamás és Sárközi Ákos bokszmérkőzése az RTL Sztárbox című műsorában
Horváth Tamás és Sárközi Ákos bokszmérkőzése az RTL Sztárbox című műsorában 
Fotó: RTL

Horváth Tamás dicsér 

Horváth Tamás dicsérte ellenfelét, Sárközi Ákos séfet, szerinte nem akármilyen állóképességgel rendelkezik. Horváth Tamás szerint Sárközit az akarata, a maximulizmusa hajtotta, és egy percig nem hátrált tőle. 

„Méltó ellenfél volt, szoros meccs volt. Hálás vagyok, mert pontosan tudom, melyek azok a hibák amelyeken dolgoznom kell. Sokat tanultam a ma estéből. Most még nagyobb alázattal, még nagyobb akarattal, még nagyobb szenvedéllyel állok bele, hogy menetelhessünk tovább! Köszönöm mindenkinek, aki velem van! Hajrá, megyünk tovább!" – írt közösségi oldalán Horváth Tamás a bokszmérkőzés után, szeptember harmincadikán hétfőn, a hajnali órákban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!